Anxietate si stari de panica

anxietate

Sunt un pacient din Brasov care, dupa decesul unei persoane foarte apropiate am avut primele atacuri de panica , senzatia de sufocare , ameteli greu de definit si frica de a mai iesi din casa .
Initial am mers la medic , am facut multe analize si totul parea ok , mici scaderi ale calciului . Am mers pe tratament cu calciu si magneziu injectabil dar fara un

anxietate

anxietate

real succes. Am apelat la un cardiolog , la un neurolog si mai apoi la un psihiatru. In urma investigatiilor m-am ales cu cateva cutii de xanax de 0,25 , daca nu ma insel , pastile pe care le-am luat o luna si vreau sa va spun ca nu am simtit o ameliorare simtitoare, poate , zic poate ca nu stiu, doza era prea mica. oricum acele medicamente ma speriau , ma refer cand citeam prospectul.
Adevarata solutie pentru mine a fost un psiholog bun cu care am reusit sa comunic foarte bine si care cred ca m-a determinat sa identific greselile de gandire pe care le aplicam , fuga de recunoastere a unor lucruri evidente si nu in ultimul rand o mai buna autocunoastere.

Sa fiu bine inteles, nu afirm ca nu trebuie apelat la psihiatru sau alti medici , din contra , este recomandat chiar sa anulati toate cauzele posibile pentru starea voastra , eu insa sustin ca parere personala ca solutia de a merge la un psiholog ajuta enorm in aceste situatii daca nu , chiar rezolva problema.

Despre autor

Psiholog in Brasov, ofer servicii de psihoterapie in Brasov si servicii de psihoterapie in Bucuresti, servicii de consiliere de cuplu si terapie de cuplu. Servicii psihologice : fobii, tulburari ale personalitatii, atacuri de panică, problemele depresiei, tulburari psihosomatice.

Nici un comentariu

Comenteaza

Noutati

Noutati

Mobil : 0755 110 871
E-mail : danut.negru@psihoterapie-brasov.ro