Cabinet Psiholog in Brasov

cabinet-psiholog-brasov
cabinet-psiholog-brasov

cabinet-psiholog-brasov

Cabinetul este localizat in Brasov, pe Calea Bucuresti numarul 35 , cabinetul ofera servicii de psihologie si psihoterapie la un inalt standard al serviciilor. Psihologul Danut Negru are o experienta relevanta in rezolvarea a sute de cazuri. Solicitarile pentru serviciile de psihoterapie care in ultimii ani au sosit din alte orase a determinat luarea deciziei de a deschide si un Cabinet Psihologic in Bucuresti astfel incat serviciile oferite pot fi acum accesate si in noua locatie.

Orice prima sedinta trebuie in mod obligatoriu programata deoarece activitatea cabinetului se desfasoara dupa un grafic bine stabilit.

Va rugam sa accesati pagina de contact, orice programare se poate face telefonic, prin intermediul formularului de contact sau pe e-mail: office@psiholog-brasov.com

Despre autor

Psiholog in Brasov, ofer servicii de psihoterapie in Brasov si servicii de psihoterapie in Bucuresti, servicii de consiliere de cuplu si terapie de cuplu. Servicii psihologice : fobii, tulburari ale personalitatii, atacuri de panică, problemele depresiei, tulburari psihosomatice.

Nici un comentariu

Comenteaza

Noutati

Noutati

Mobil : 0755 110 871
E-mail : danut.negru@psihoterapie-brasov.ro