Mobil : 0755 110 871
E-mail : danut.negru@psihoterapie-brasov.ro

Cabinet psihoterapie in Brasov

cabinet-psihoterapie-brasov

In aceasta  lume in care totul se misca ca intr-un carusel, in care nu mai exista timp sa simti, sa-ti doresti sau sa fii, exista totusi cineva care te invita astfel :

Ce spui de o intalnire cu tine ?

Te invit acum sa-ti regasesti harta spre sufletul tau , sa-ti reamintesti ce inseamna frumusetea , puterea si idealurile si sa pasim impreuna spre viitor , sa gasim impreuna calea spre incredere, reusita si siguranta, calea catre tine .

cabinet-psihoterapie-brasov

cabinet-psihoterapie-brasov

Mereu, ti-ai tot spus cum ca ar fi cazul sa simti, sa fii, sa gandesti si ratezi tocmai atunci cand te astepti mai putin ?
Simti ca esti la capatul puterilor si ca nu te mai descurci singur?
Te asteapta o mare provocare si nu mai ai acces la resursele tale?
Este momentul sa apelezi la specialist pentru a stabili cererea terapeutica.
Abordarea psihoterapeutica este cea din perspectiva “Analizei Existentiale” .
Analiza existentiala ” isi propune promovarea in traire, relatie si actiune, a deschiderii si angajamentului ” ( sursa  http://www.analizaexistentiala.ro ). Omul este privit ca o fiinta ce se poate automodela in ceea ce conteaza intr-adevar pentru el in viata.

Terapia prin metoda analizei existentiale se concentreaza in special pe mijloace verbale ( logoterapia ), prin intermediul discutiilor libere, dar totodata adoptand si alte mijloace de interventie.
Ca terapeut analist- existential te invit pe tine , cel ce imi soliciti ajutorul si sprijinul, sa reflectezi asupra propriei tale existente, a propriei persoane si sa constientizezi rolul tau in propria ta viata, cu bune, cu rele….
Obiectivul analizei – existentiale este acela de a-l incuraja pe om sa faca fata situatiilor neplacute, de anxietate, singuratate, frica, de neliniste si de a-l ajuta pe om sa poata trai in acord interior cu propriile-i actiuni si propria-i existenta: a da sens, a cauta sensul si a regasi sensul vietii sale .

Psihoterapie in Brasov cu psihologul Danut Negru.

[Total: 0   Average: 0/5]

Despre autor

Psiholog in Brasov, ofer servicii de psihoterapie in Brasov si servicii de psihoterapie in Bucuresti, servicii de consiliere de cuplu si terapie de cuplu. Servicii psihologice : fobii, tulburari ale personalitatii, atacuri de panică, problemele depresiei, tulburari psihosomatice.

Nici un comentariu

Comenteaza

Noutati

Noutati