Turism si terapie, consiliere de cuplu in Brasov

terapie-cuplu-brasov
terapie-cuplu-brasov

terapie-cuplu-brasov

Pentru cei ce doresc sa imbine relaxarea si turismul de weekend cu terapia de cuplu, atat cuplurile din tara cat si cele din strainatate pot aborda acest program benefic .

Sedintele de consiliere vor avea loc intr-un mediu relaxant la  Pensiunea Rem’s alaturi de psihoterapeutul Danut Negru .
Programul de consiliere de cuplu, intr-un regim intensiv, este intitulat : Cine sunt eu ? Cine am devenit noi?
Sedinte de cuplu, pot fi de grup sau sedinte individuale ( in functie de solicitare ).
In general, ne lipseste timpul, problemele obisnuim sa le rezolvam la pachet, eficienta si rapiditatea sunt cuvantele zilei, iar noi ramanem mereu pe ultimul astfel incat, incet , pe nesimtite, cuvantul familie se goleste de continut. Insa, depinde numai de noi  sa stim cum sa ne redescoperim in fiecare zi si sa ne bucuram cu toata fiinta de clipele prezente. Dupa cum putem observa, unii dintre noi nu-si mai amintesc asta, iar altii, atrasi in tavalugul rutinei, nici nu-i mai dau importanta. Pentru aceia dintre dumneavoastra care simtiti ca ati lasat ceva in urma sau va incearca teama ca s-ar putea sa fiti prinsi vreodata in aceasta capcana, venim in intampinare cu doua module : program de consiliere de cuplu, prezentat in urmatoarele randuri :

Modulul 1 -de weekend-
Perioada in care se va desfasura- ultimul weekend al fiecarei luni.
Programul propus : identificarea problemelor din cuplu prin metoda analitic existentiala.
Vinerea : 10.00  – 13.50 – sedinte de grup
Sambata: 10.00  – 13.15 – sedinte de grup , 15.00-19.00   la cerere, individual sau cuplu, optional pentru cine considera necesar.
Duminica: 10.00 -13.15 – sedinte de grup ; 15.00-19.00   la cerere, individual sau cuplu, optional pentru cine considera necesar .

Pretul total pentru o persoana, un weekend :  370 ron
Cazare cu pensiune completa : 190 ron
Consiliere psihologica pentru sedinta de grup : 180 ron
Modulele de weekend se pot desfasura , cu continuitate , la cererea dumneavoastra , in fiecare sfarsit de saptamana pentru minim patru cupluri. Daca exista cereri se pot organiza si pentru grupuri mai mici , situatie in care se modifica preturile.
Pentru programari si inscrieri va punem la dispozitie numarul de telefon 0740077903, numarul de fax 0368818702 sau pe e-mail office@rem-s.eu .

Despre autor

Psiholog in Brasov, ofer servicii de psihoterapie in Brasov si servicii de psihoterapie in Bucuresti, servicii de consiliere de cuplu si terapie de cuplu. Servicii psihologice : fobii, tulburari ale personalitatii, atacuri de panică, problemele depresiei, tulburari psihosomatice.

Nici un comentariu

Comenteaza

Noutati

Noutati

Mobil : 0755 110 871
E-mail : danut.negru@psihoterapie-brasov.ro