Curs NLP Practitioner in Brasov

Echilibrul si forta vin din interior. Nu poti muta muntii din loc dacă nu ai învăţat mai întai cum să ii escaladez si nici sa-i creezi radacini adanci daca nu ai trecut prin furtuni. Pentru a cunoaste si integra aceasta întelepciune, care ne ajuta sa devenim oameni, va invitam sa luati parte la programul de dezvoltare personala si formare profesională NLP (ce va avea loc in Brasov pe 10 – 12 mai 2013)

 

Dincolo de beneficiile la nivel personal, acest program va ofera diplome   recunoscute international cu standarde si sigiliul IANLP (Asociatia internationala de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner IANLP, si recunoscute national cu standarde si sigiliul ARONLP (Asociatia romans de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner ARONLP.

Programul va fi sustinut de catre Maria Cotoi, trainer experimentat, care va va oferi perspective minunate si unice asupra valorilor umane si a modului de viaţă.

 

Pentru mai multe informatii accesati link-ul sau sunati la numarul 0745968900 (Maria Cotoi)

Despre autor

Psiholog in Brasov, ofer servicii de psihoterapie in Brasov si servicii de psihoterapie in Bucuresti, servicii de consiliere de cuplu si terapie de cuplu. Servicii psihologice : fobii, tulburari ale personalitatii, atacuri de panică, problemele depresiei, tulburari psihosomatice.

Nici un comentariu

Comenteaza

Noutati

Noutati

Mobil : 0755 110 871
E-mail : danut.negru@psihoterapie-brasov.ro