Prezentare psiholog Brasov

Prezentare Psiholog in Brasov

Prezentare Psiholog Danut Negru

Danut Negru este psiholog clinician principal si psihoterapeut cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, cu supraspecializare in Psychological Profier (vezi acreditare aici ). Danut Negru este acreditat si ca supervizor in psihologie clinica de catre Colegiul Psihologilor din Romania (vezi acreditare aici). Din 2013 este Presedinte Scoala de Analiza Existentiala si Logoterapie din Romania.

Ceea ce ii atesta competenta si experienta este tocmai traseul profesional anterior care a cuprins activitate in domeniul sistemului securitatii nationale ca psiholog, in domeniul public ca psiholog, apoi director in sistemul asigurarilor sociale de sanatate si activitate in domeniul resurselor umane.

Datorita acestei vaste acumulari de cunostinte si experiente, dar si formarii continue, putem vorbi astazi de peste 800 de cazuri rezolvate in cadrul cabinetului de psihologie Danut Negru si de peste 2000 de persoane din tara sau strainatate care s-au adresat psihologului pentru servicii de specialitate.

Psihologul Danut Negru a creat in cadrul cabinetului colaborari in interesul clientului cu medici psihiatri, cu psihologi specializati in lucrul cu copii si cu alti specialisti, creand astfel un mediu securizat, increderea si speranta spre gasire echilibrului si vindecarii.

Functii profesionale in exercitiu:
– Membru in Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie – Colegiul Psihologilor din Romania – Filiala Brasov – mandatul 2009-2013;
– Membru in Comisia de Metodologie – Colegiul Psihologilor din Romania – mandatul 2009-2013
– Presedinte – Societatea de Analiza Existentiala si Logoterapie (SAEL) din Romania

Programarile la cabinet se fac pe baza de programare la numerele de telefon : 0755110871 sau 0728110871.

Prezentare Danut Negru

Psih. Danut Negru

Camera de consiliere si psihoterapie

Camera de consiliere si psihoterapie 2

Materialele pentru lucrul cu copiii

Florile din cabinet 2

Florile din cabinet

Iarna in cabinet

Noutati

Noutati

Mobil : 0755 110 871
E-mail : danut.negru@psihoterapie-brasov.ro