Diagnostic clinic si diagnoza si testare psihologica clinica acum in Brasov

testare-psihologica
testare-psihologica

testare-psihologica

Diagnostic clinic si Diagnoza si testare psihologica clinica acum in Brasov prin Cabinet Psiholog Danut Negru .
Diagnosticul de tulburare psihologica necesita evaluare de catre un consilier de sanatate mintala profesionist si de obicei, un interviu si administrarea unor teste variate de personalitate si colectarea de informatii de fond ( inclusiv medicale ) , despre individ.
Profesionistul ajunge la un diagnostic prin compararea aceste informatii.
Sistemul de clasificare modern , cuprinde saisprezece categorii de inadaptare si mai mult de 200 de subcategorii, acest sistem este proiectat pentru a îmbunatati fiabilitatea de diagnosticare prin utilizarea comportamentelor observabile pentru a clasifica tulburarile si pentru a se asigura ca sunt compatibile cu diagnosticul din informatiile actuale.
Diagnosticul pus folosind aceasta metoda necesita utilizarea a cinci dimensiuni, sau topoare.
Hotararile finale , in ceea ce priveste diagnosticul , trebuie sa se faca pe fiecare dintre cele cinci axe, si cel care pune diagnosticul , trebuie sa ia în considerare o gama larga de informatii în a stabili diagnosticul final.

Despre autor

Psiholog in Brasov, ofer servicii de psihoterapie in Brasov si servicii de psihoterapie in Bucuresti, servicii de consiliere de cuplu si terapie de cuplu. Servicii psihologice : fobii, tulburari ale personalitatii, atacuri de panică, problemele depresiei, tulburari psihosomatice.

Nici un comentariu

Comenteaza

Noutati

Noutati

Mobil : 0755 110 871
E-mail : danut.negru@psihoterapie-brasov.ro