Psiholog Brasov

psiholog_brasov_3psy

Psihiatrul este un medic si poate prescrie medicamente . Psihologul este un

psiholog_brasov_3psy

psiholog_brasov_3psy

medic de sănătate mintala, care nu poate prescrie medicamente, în principiu, poate face ceea ce face un terapeut.Psihologii au de obicei o diploma de licenta in psihologie sau asistenta sociala, dar acest lucru poate varia. Exista mai multe tipuri diferite de psihologi, bazat pe tipurile de specialitati clinice alese : consiliere, sanatate, invatamant, industriale – organizatorice, si altele.Psihologii care se specializeaza în psihoterapie si alte forme de tratament psihologic sunt profesionisti de înalta calificare, cu expertiza în domeniul comportamentului uman, de evaluare a sanatatii mintale, diagnostic si tratament, precum si schimbarea comportamentului. Psihologii lucreaza cu pacienti pentru a schimba sentimentele si atitudinile si de a le ajuta sa dezvolte mai sanatos si mai eficient, modele de comportament.Psihologii aplica proceduri validate stiintific pentru a ajuta pacientii sa-si schimbe gândurile, emotiile, si comportamentul . Psihoterapia este un efort de colaborare între o persoana si un psiholog. Psihoterapeutul ofera un mediu propice de a vorbi deschis si confidential cu privire la preocuparile si sentimentele clientului. Psihologii considera pastrarea confidentialitatii dumneavoastra extrem de importanta si va raspunde la întrebarile dumneavoastra cu privire la orice aspect .

Psiholog Danut Negru din Brasov va asigura in cadrul Clinicii 3PSY din Brasov si Bucuresti servicii de inalt profesionalism in psihoterapie si consiliere psihologica , testare psihologica si multe alte servicii psihologice de calitate.

 

Despre autor

Psiholog in Brasov, ofer servicii de psihoterapie in Brasov si servicii de psihoterapie in Bucuresti, servicii de consiliere de cuplu si terapie de cuplu. Servicii psihologice : fobii, tulburari ale personalitatii, atacuri de panică, problemele depresiei, tulburari psihosomatice.

Nici un comentariu

Comenteaza

Noutati

Noutati

Mobil : 0755 110 871
E-mail : danut.negru@psihoterapie-brasov.ro