Mobil : 0755 110 871
E-mail : danut.negru@psihoterapie-brasov.ro

Psiholog Brasov

psiholog_brasov_3psy

Psihiatrul este un medic si poate prescrie medicamente . Psihologul este un

psiholog_brasov_3psy

psiholog_brasov_3psy

medic de sănătate mintala, care nu poate prescrie medicamente, în principiu, poate face ceea ce face un terapeut.Psihologii au de obicei o diploma de licenta in psihologie sau asistenta sociala, dar acest lucru poate varia. Exista mai multe tipuri diferite de psihologi, bazat pe tipurile de specialitati clinice alese : consiliere, sanatate, invatamant, industriale – organizatorice, si altele.Psihologii care se specializeaza în psihoterapie si alte forme de tratament psihologic sunt profesionisti de înalta calificare, cu expertiza în domeniul comportamentului uman, de evaluare a sanatatii mintale, diagnostic si tratament, precum si schimbarea comportamentului. Psihologii lucreaza cu pacienti pentru a schimba sentimentele si atitudinile si de a le ajuta sa dezvolte mai sanatos si mai eficient, modele de comportament.Psihologii aplica proceduri validate stiintific pentru a ajuta pacientii sa-si schimbe gândurile, emotiile, si comportamentul . Psihoterapia este un efort de colaborare între o persoana si un psiholog. Psihoterapeutul ofera un mediu propice de a vorbi deschis si confidential cu privire la preocuparile si sentimentele clientului. Psihologii considera pastrarea confidentialitatii dumneavoastra extrem de importanta si va raspunde la întrebarile dumneavoastra cu privire la orice aspect .

Psiholog Danut Negru din Brasov va asigura in cadrul Clinicii 3PSY din Brasov si Bucuresti servicii de inalt profesionalism in psihoterapie si consiliere psihologica , testare psihologica si multe alte servicii psihologice de calitate.

 

[Total: 0   Average: 0/5]

Despre autor

Psiholog in Brasov, ofer servicii de psihoterapie in Brasov si servicii de psihoterapie in Bucuresti, servicii de consiliere de cuplu si terapie de cuplu. Servicii psihologice : fobii, tulburari ale personalitatii, atacuri de panică, problemele depresiei, tulburari psihosomatice.

Nici un comentariu

Comenteaza

Noutati

Noutati