Psiholog copii in Brasov, servicii de psihoterapie copii in orasul Brasov

psiholog-copii-brasov

Psiholog copii in Brasov, servicii de psihoterapie copii in orasul Brasov

Psiholog Danut Negru , Presedinte Scoala de Analiza Existentiala si Logoterapie din Romania, va pune la dispozitie servicii de psihologie si consiliere psihologica pentru copii in orasul Brasov, psihoterapie copii in Brasov , prin cabinetul de psihologie din cardul clinicii noastre. Pentru detalii si programari va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

Psihologia copilului este una dintre cele mai importante ramuri ale psihologiei umane și reprezinta unul dintre domeniile de specialitate cel mai frecvent studiate. Această ramură se concentrează pe mintea și comportamentul copiilor de la dezvoltarea prenatală, pana in adolescenta. Psihologia copilului se ocupă nu numai de modul in care copiii cresc din punct de vedere fizic, ci si aspectele privind dezvoltarea lor mentala, emoționala și sociala.

Copiii, uneori, au nevoie de ajutor psihologic, la fel ca adultii. Tratamentul incepe de obicei atunci cand parintii, profesorii sau consilieri școlari observa că copiii au schimbari de comportament . Psihologii pot ajuta copiii să facă față problemelor cu care se confrunta cum ar fi anxietatea si depresia, hiperactivitate, conflicte cu părinții și evenimente stresante : divorțul sau decesul unui părinte.

psihoterapie-copii-brasov

psihoterapie-copii-Brasov

După un eveniment traumatizant in viata copilului psihologul poate sa contribuie  nu numai pentru alinarea suferinței individuale , dar, de asemenea, a intregii familii pe care o pregateste pntru a asigura răspunsul cel mai eficient fata de copil .

Copii dumneavoastra au acces la informatiile anti-fumat ?
Inocularea unei atitudini corespunzatoare  reduce rata fumatorilor in randul adolescentilor .

Intervenția precoce poate îmbunătăți abilitățile cognitive pentru copii care provin din familii cu venituri mici și maresc sansele pentru realizarea academica.
Analizam si stabilim un program corespunzator pentru copilul dumneavoastra, asiguram consiliere pentru parinti si colaboram in permanenta cu acestia pentru a depista si depasi orice problema de ordin psihologic cu care copilul se confrunta.

Psiholog copii in Brasov, servicii de psihoterapie copii in orasul Brasov, psiholog Danut Negru va pune la dispozitie servicii de calitate intr-un cadru intim si relaxant pentru copilul dumneavoastra .

 

Despre autor

Psiholog in Brasov, ofer servicii de psihoterapie in Brasov si servicii de psihoterapie in Bucuresti, servicii de consiliere de cuplu si terapie de cuplu. Servicii psihologice : fobii, tulburari ale personalitatii, atacuri de panică, problemele depresiei, tulburari psihosomatice.

Nici un comentariu

Comenteaza

Noutati

Noutati

Mobil : 0755 110 871
E-mail : danut.negru@psihoterapie-brasov.ro