Psihoterapie in Brasov

Psihoterapie in Brasov

Servicii de psihioterapie Brasov

,,In spatele unui zid de cuvinte mă ascund eu şi frământările mele.
Cum se face că tocmai tu reuşeşti să vezi printre ele, să asculţi şi să-mi fii oglindă?”

psihoterapie-brasov

psihoterapie-brasov

Psihoterapeutul nu este altceva decât o oglindă, una obiectivă, care reuşeşte să pătrundă dincolo de cuvinte şi să ofere ceea ce se vede. Secretul ,,oglinzii psihoterapeutice” este că te ajută  să reflectezi asupra propriei existenţe şi să conştienizezi şi să remodelezi rolul tău în propria viaţa.
Am invatat sa ne masuram vietile in ani, minute, secunde, bani si realizari. Dar paradoxal, atunci cand uitam secundele, ne amintim cum se aduna zambetele, emotiile, amintirile … Si astfel constatam cu surprindere ca prezentul exista nemasurabil atunci cand reusim sa uitam si sa ne amintim !

Fragmente extrase din impresiile clientilor in urma sedintelor de psihoterapie :

Imi doresc sa invat sa ma iubesc si sa ma respect mai mult si sa invat sa ma multumesc cu ceea ce sunt, am si fac.

Imi doresc sa am un plan, si pentru prima data in viata mea sa ma conformez planului si sa muncesc pentru a-l duce la bun sfarsit.

Imi doresc sa invat sa ma accept si sa-i accept pe cei din jurul meu asa cum sunt.

Imi doresc sa invat sa spun NU fara a ma simti vinovata sau o persoana rea pentru asta

Imi doresc sa-mi pot plati datoriile si sa invat sa traiesc din cat castig sau sa cheltui cu folos, in lucruri utile.

Imi doresc un loc pe care sa-l pot numi “acasa”, o familie si prieteni in jurul meu.

Imi doresc sa gasesc lucruri, locuri si persoane care sa stiu ca vor fi acolo pentru mult timp, ca nu vor mai pleca sau ca nu voi mai fi nevoita sa le parasesc sau sa le schimb.

Imi doresc sa fiu una..cu gandurile si personalitatea mea si sa nu-mi mai doresc sa fiu oricine altcineva.

Imi doresc sa fiu iubita si respectata si imi doresc sa fiu …. ( citeste mai mult ) .

 

Ma bucur ca am avut in sfarsit curajul sa sun la un Psiholog. M-am gandit de foarte multe timp la acest lucru. Stiu ca am problema asta, ma deschid foarte greu la suflet sa vorbesc cu oamenii, mai ales despre probleme mele. Poate din cauza ca imi este rusine. Mi s-a spus de multe ori ca nu este bine sa tii in tine , sa te inchizi in sufletul tau, si asa am citit si pe internet. Chiar m-am sintit usurat dupa prima sedinta. E bine sa ai pe cineva caruia sa-I impartasesti totul …. ( citeste mai mult ) .

 

Intr-un moment de rascruce al vietii mele, realizand ca ma aflu intr-o situatie in care nu pot vedea nici o cale de iesire, am inteles ca sunt undeva jos, datorita modului meu de a gandi si a consecintelor acestuia. Uitandu-ma la viata mea, am ales sa ma lupt cu rezistenta de a crede ca pot singura si sa recunosc ca am nevoie de ajutor. M-am rugat ca pasii mei sa se indrepte spre locul unde voi gasi ceea ce caut si lasandu-ma condusa de ei, am ajuns la dumneavoastra. Din momentul in care am intrat, am simtit deopotriva teama si incredere ca veti descoperi ceea ce este in sufletul meu si imi veti reda puterea de a …. ( citeste mai mult ) .

Psihoterapie in Brasov cu psihologul Danut Negru la Clinica 3Psy din Brasov, servicii de psihoterapie in Brasov de calitate, psiholog recunoscut la nivel national pentru profesionalism si specializariile acumulate.

Noutati

Noutati

Mobil : 0755 110 871
E-mail : danut.negru@psihoterapie-brasov.ro