Psihoterapie Brasov cu psihologul Danut Negru

Psihoterapie in Brasov cu psihologul Danut Negru este o ocazie unica de a va

psihoterapie-brasov

psihoterapie-brasov

intalni cu propria persoana intr-o oaza de relaxare si confidentialitate. Orice problema si orice grija justificata sau nu o puteti dicuta si analiza sub atenta indrumare a psihologului din Brasov.Cabinetul de psihoterapie din Brasov este coordonat de unul din cei mai buni psihologi din Brasov, psihologul Danut Negru care este recunoscut la nivel national pentru peformantele profesionale ca psiholog si psihoterapeut.
Cabinetul de psihoterapie din Brasov este situata intr-o zona usor accesibila, pe Calea Bucuresti , zona Spitalului Judetean Brasov, pentru programari nu uitati sa trimiteti un e-mail la office@psiholog-brasov.com si veti primi in cel mai scurt timp o programare ferma.

 

Despre autor

Psiholog in Brasov, ofer servicii de psihoterapie in Brasov si servicii de psihoterapie in Bucuresti, servicii de consiliere de cuplu si terapie de cuplu. Servicii psihologice : fobii, tulburari ale personalitatii, atacuri de panică, problemele depresiei, tulburari psihosomatice.

1 Comentariu

  1. Valentin S

    De mai multi ani caut un psiholog cu un cabinet de psihoterapie in Brasov care sa ma ajute sa-mi rezolv problemele de anxietate si stari de panica . Cum pot face o programare?

Comenteaza

Noutati

Noutati

Mobil : 0755 110 871
E-mail : danut.negru@psihoterapie-brasov.ro